fbpx

Gjøre hverandre sterkere

 

b2ap3_thumbnail_IMG_7913.JPG

Selvtilitt er ikke noe man bare blir født med, men en prosess gjennom hele livet. Man må jobbe mye med seg selv, fokusere på det positive og vite det at man er bra nok. Det kommer ikke av å se bra ut, men å føle seg bra nok. Man må lære seg å akseptere hvordan du ser ut, den du er og føle seg vel. Selvtilitten kommer fra hvordan du føler deg innvendig, og gir da en utstråling. Det er ikke lett å bare tro på seg selv, vite at man er bra nok, akseptere hvordan du ser ut. Derfor vil jeg kalle det en livsprosess, men om man faktisk bare tror på seg selv blir det mye lettere. 

Vi jenter kan ha lett for å slite med dårlig selvtilitt og selvbilde, og mye fordi vi sammenligner oss selv med andre. Hvorfor sammenligner man seg selv med andre? Vi er jo alle forskjellige på hver vår måte, og ser forskjellige ut. Alle er vakre på hver sin måte, og like mye verdt. Det er viktig å stå opp for seg selv , vite at du også er smart og vakker. Ikke tenk negative tanker om deg selv, men positive. Kvinner må ikke trekke hverandre ned, men hjelpe hverandre oppover. Gjøre hverandre sterkere, og vite at vi kan få til det vi vil. 

Det å ha troen på seg selv vil hjelpe deg så mye i livet, og det gjennom alt. Skolen, jobb, utfordringer og mål. Jeg mener at med selvtilitt kommer man utrolig langt, og man blir mye mer trygg på seg selv. Det viser at du er en sterk person, bein i nesa og du får vist hvem du er. Kanskje du ikke tør å gå med et spesielt klesplagg fordi du er redd hva andre tenker? Hva har egentlig det å si, det er jo du som skal like det, og gå med det. Flere må begynne å tenke på at man faktisk er bra nok med å være seg selv, og ingen andre. Det er ikke noe feil i å klare å si at man er fornøyd med seg selv. Det vil alltid være noen der ute som skal si noe uhøflig om deg, men bare du selv er fornøyd er jo det viktigst!

Ha en fin søndag :)

Min Valentinsdag
Misseskole på valentinsdagen

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på