fbpx

Jeg skal være med i Miss Norway en gang til!

38542163_2232728336963125_1846663313954439168_n

Jeg kom med i første uttaket enda en gang! Jeg er så glad akkurat nå og gleder meg mye til hva året vil bringe. Etter finalen har jeg fått så utrolig mange gratulasjoner, tusen hjertelig takk dere! Det er så gøy at så mange har fulgt min reise og motivert meg hele veien. Dette setter jeg stor pris på! 

Bildet kan inneholde: 1 person, står
Jeg har også fått en del spørsmål om hva min tittel innebærer. Jeg var da så heldig og komme på tredje plass i Miss Norway og stakk av med min første tittel "First runner opp». Dette vil si at hvis Miss Norway «Susanne» eller Miss World Norway «Madelen»  ikke kan, så skal jeg steppe inn. Jeg skal også være med på ulike aktiviteter fremover med vinnerne, som jeg gleder meg til å fortelle dere om! Jeg skal blant annet være med på en prinsesse kveld nå til lørdag 15 sep, hvor det vil være fokus på at barn skal få en fin dag med ulike aktiviteter. Dette skal være på AMFI i Larvik, så om noen ønsker og bli med kan du trykke HER, for å komme til arrangementet. I tillegg skal jeg og fem andre deltakere ned til Uganda og kjempe for kvinners rettighet på operasjon av Fistel. Jeg tror dette kommer til å bli en tøff opplevelse, men samtidig så givende å bruke sin stemme for at alle skal få rett på på å bli friske fra en slik tabubelagt tilstand.
 
Jeg kan jo fortelle litt om meg selv til dere som kanskje er nye lesere? Jeg bor i Kristiansand og er utdannet automatiker. Et spennende yrke som går ut på å finne enkle og effektive løsninger ute i industrien. Jeg har satt dette yrke litt på vent for å ha muligheten til å reise rundt i verden og jobbe for drømmene mine. Jeg har lyst til og oppnå noe stort i livet og Miss Norway er veien min til mulighetene. Jeg har store planer dette året, og håper dere har lyst til å følge med meg et år til!
 
Det å ha fått lov til å være deltaker dette året har vært en helt ubeskrivelig reise, som jeg virkelig har fått mye igjen for! Jeg har fått utfordret meg selv på måter jeg aldri hadde trodd jeg hadde turt, og har fått muligheter jeg ikke ville fått utenom. Et av dem har vært frykten for å snakke foran store forsamlinger, være personlig på blogginnlegg, gjennom presssen og videoer. Jeg syntes dette var veldig skummelt, men det er noe jeg har alltid hatt så lyst til å gjøre. Gjennom Miss Norway har jeg bare kastet meg selv ut i det, uten å vite hva som kom i vente. Dette gjorde til at jeg kom ut av denne komfortsonen. Etter å ha fått så mange fine tilbake meldigner og fått opplevelser for livet, er jeg ikke i tvil om å fortsette! Uansett hva man gjør i livet, så vil det jo alltid være noen som ikke er helt for det man gjør, så det er bare å gjøre det uansett. Ikke la noen ting stoppe deg i det du vil oppnå.
 
Bildet kan inneholde: 12 personer, personer smiler, folk som står
 
Miss Norway har på all måte vært en stor døråpner for meg, og jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for muligheten. Jeg er stolt over alt jeg har oppnådd, men reisen min stopper ikke her. Rett etter kåringen bestemte jeg meg for at jeg ville fortsette. Selvom man ikke når helt til topps på første forsøk, burde man ikke gi opp drømmene sine. For plutselig står man der og har oppnådd drømmene sine - man må bare ikke gi opp og jobbe for det. Jeg er så spent på hva året vil bringe og gleder meg til å møte nye deltakere å få nye opplevelser for liver! Det er påmelding for Miss Norway 2019 og jeg vil anbefale på det sterkeste og melde seg på om man har lyst!
 
 
Håper dere har en fantastisk søndagskveld videre!
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Foto: Daniel Millan/ Vestgardenphoto
 
Brystkreftforeningen
One month anniversary
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på