fbpx

Se opp til barn/ungdommer

Tirsdagen den (18/07) var jeg med på ponnileir, med mange fine barn/ungdommer. Kongsvinger kommune tilbyr barn og ungdom en rekke aktiviteter som kommunen står for. Her drar de blant annet på en Sverige tur, har ponni/hesteleir osv. Ikke alle familier har råd til å reise på dyre turer og leve luksus. Her kan de uansett få en luksus av sosialitet og forskjellige små utflukter rundt om i distriktet.

Noe jeg fikk erfare ut i fra denne fine dagen, er hvor strek stå på-vilje disse ungdommene har. De har klart og fikset opp en ponniklubb, solgt lodd og kjøpt to egne ponnier som brukes i klubben. De samler inn penger for at hestene skal få mat, vaksineringer og ormekurer. De står på for å kunne holde på med sin hobby. Dette er et eksempel på at hvem som helst, uansett alder kan nå drømmene sine.

Denne dagen sluttet med at barna var i ekstase over at jeg var med i missekonkurranse. Vi tok bilder sammen og de fikk autografer. Det gledet meg så veldig, å se hvor mye det betydde for dem at jeg stilte opp og veiledet litt denne dagen.

Tusen takk for en herlig dag.

 

Min vei mot finalen
Min reise er ikke over enda!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på