Verdens hyggeligste overraskelse i posten

IMG_8642

Jeg er så utrolig glad akkurat nå! Etter en lang dag på jobb, kom jeg hjem til verdens hyggeligeste overraskelse i posten. I går fortalte mamma at en pakke hadde fått i posten og jeg klarte nesten ikke vente med å finne ut hva som var oppi. Det var like før jeg fikk mamma til å åpne den for meg over telefonen.

Jeg er veldig glad for at jeg ventet til jeg kom hjem med å åpne den, for inni pakken har noen laget en fin ramme med bilder fra aviser jeg har vært i. Jeg kommer ikke over at noen faktisk har brukt tid på å klippe ut artikkler, limt det sammen og pyntet rammen. Jeg er helt målløs! Tusen hjertelig takk til du som har gjort dette og jeg håper den som har laget denne vil sende en melding om hvem det er. Jeg setter så stor pris på dette og kan ikke beskrive hvor glad jeg ble da jeg åpnet gaven! Den skal rett opp på veggen hjemme for å si det sånn.
 
I forrige kom noen inn med nydelige blomster til meg på jobben. Jeg blir helt rørt, dere er fantastiske!

Ha en fin uke videre!

Gjerne følg meg på instagram: helene_abildsnes
Eller min facebookside: https://www.facebook.com/Helene-Abildsnes-Veien-til-Miss-Norway-2018-171002526786394/ For og følge meg underveis i konkurransen :)
 
Ønsker du samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 
Fotograf/Journalist: Klara Turid Fidje
 
My first activity with Save The Children
Egenskaper til en misseutøver
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på