fbpx

Vi lever bare en gang på denne jorden!

ReduceImageSize.net_500kb_4107

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Vi lever bare en gang på denne jorden! 

Noe av det mest dyrebare vi har er vår egen tid. Tiden vår er begrenset, og fordi den er begrenset er det veldig viktig å anvende tiden på de rette tingene. Hvilke ting liker du å bruke tiden din på? Kanskje du liker å bruke tiden din med familie, venner, din kjæreste, dine barn, på treningssenter, på kjøkkenet, på jobb, se på serier eller være med dine dyr? Eller kanskje du liker å anvende tiden din på andre ting enn det nevnte? 

Jeg selv velger å anvende tiden min på blant annet jobb, Miss Norway og mennesker som alltid vil andre mennesker godt, samt alltid vil andres beste <3

 

Ønsker du å være min sponsor eller har du behov for en modell, gjerne ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Det å være takknemlig!
send en varm klem
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på