fbpx

God jul alle!

thumbnail_IMG_20211226_01142_20211226-002400_1

Hei alle sammen!

 

Jeg ønsker alle en riktig god jul! Husk å ta vare på hverandre, og som Janice Maeditere sier så fint:

 

 

Det er viktig å huske på at julen ikke nødvendigvis bare handler om gavene en får og gir, men kjærligheten og innsatsen lagt inn i det. Det handler om familie, venner og de verdiene en selv verdsetter i seg selv og hos andre. Det handler ikke om de materielle tingene en har rundt seg, men følelsen av tilhørighet blant de rundt deg. Derfor er det viktig å huske på å ta vare på alle, store og små, familie, venner og bekjente!

Jul for meg handler om nøyaktig dette. Å være med familie og gjøre sosiale ting er noe jeg verdsetter veldig sterkt. Alt fra å spille brettspill, se film sammen, dra på tur, lage mat osv. I dag var jeg, min søster og bror ut på skitur med min søsters to hunder. Mye snø, pent vær og godt humør, noe som aldri slår feil. Det var en flott tur, og vi har mange flere i vente!  

 

Og med det sier jeg igjen God Jul! Kos dere!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Tusen takk!
"Hun vil bli Miss Norway": Spalte i min hjembys lo...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Administrasjonen på søndag 26. desember 2021 21:36

For et fint innlegg, og jeg er helt enig med deg!
God jul til deg også

Og jeg må bare få si, for en sinnssykt fin kjole!

1
For et fint innlegg, og jeg er helt enig med deg! God jul til deg også :D Og jeg må bare få si, for en sinnssykt fin kjole!
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på