fbpx

God jul alle!

thumbnail_IMG_20211226_01142_20211226-002400_1

Hei alle sammen!

 

Jeg ønsker alle en riktig god jul! Husk å ta vare på hverandre, og som Janice Maeditere sier så fint:

 

 

Det er viktig å huske på at julen ikke nødvendigvis bare handler om gavene en får og gir, men kjærligheten og innsatsen lagt inn i det. Det handler om familie, venner og de verdiene en selv verdsetter i seg selv og hos andre. Det handler ikke om de materielle tingene en har rundt seg, men følelsen av tilhørighet blant de rundt deg. Derfor er det viktig å huske på å ta vare på alle, store og små, familie, venner og bekjente!

Jul for meg handler om nøyaktig dette. Å være med familie og gjøre sosiale ting er noe jeg verdsetter veldig sterkt. Alt fra å spille brettspill, se film sammen, dra på tur, lage mat osv. I dag var jeg, min søster og bror ut på skitur med min søsters to hunder. Mye snø, pent vær og godt humør, noe som aldri slår feil. Det var en flott tur, og vi har mange flere i vente!  

 

Og med det sier jeg igjen God Jul! Kos dere!

Bilder fra dagens lille tur
24.desember
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ida Tveiterås på søndag 26. desember 2021 21:36

For et fint innlegg, og jeg er helt enig med deg!
God jul til deg også

Og jeg må bare få si, for en sinnssykt fin kjole!

0
For et fint innlegg, og jeg er helt enig med deg! God jul til deg også :D Og jeg må bare få si, for en sinnssykt fin kjole!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på