fbpx

Tips til African braids❤️

thumbnail_Screenshot_20220110_221912

Hei alle sammen!

Dette er tips til ulike type fletter man kan få! Som dere sikkert har lagt merke til, forandrer jeg fletter tritt og ofte, og jeg har alltid en plan for neste mulige frisyre! Det er så mye å velge mellom, både som gutt og jente. Personlig kommer jeg aldri til å bli fornøyd før jeg har prøvd så å si alt ahahaha. Her kommer tips til frisyrer:


African braids til damer
Vi damer kan gjøre SÅ MYE FORSKJELLIG når det gjelder braids. Vi kan forandre farger, lengde, størrelse på flettene, om det skal være krøller eller ikke, om det skal være mange fletter eller få osv. Listen er lang, og jeg har sett så mange fantastiske frisyrer oppgjennom årene. Det var ikke før jeg flyttet til England i 2019 at jeg begynte å eksperimentere med denne type hårstil. Jeg med afro har alltid brukt rettetang, men da jeg flyttet til utlandet og fikk prøvd fletter for første gang -har jeg ikke gjort annet med håret de siste tre årene!

Her er eksempler fra hva jeg har hatt tidligere:

 
T.v: Small box braids, medium dark brown box braids, medium dark brown passion twists and bohemian braids.

 

Her er andre eksempler på ulike braids til damer:

Ønsker du selv å utforske ulike frisyrer, bare søk 'African braids' på pinterest hvor disse bildene er hentet fra!☺️


African braids til menn
Dette er noe jeg ikke er så veldig godt kjent med, men jeg har sett en del menn i stilige fletter tritt og ofte! Her er noen eksempler på african braids til menn jeg finner råtøft! Også her er det bare å søke 'African braids men' på pinterest for mer inspirasjon!


Også menn kan eksperimentere med ulike stiler som dere ser. Om det er rastafletter, passion twists, box braids eller ei -det ser råtøft ut! Menn kan også legge på løshår for å forlenge sitt eget hår. Det er rett og slett så mye spennende å finne på!

Og det er viktig å nevne at alle typer braids fungerer til enhver person uavhengig av kjønn.

 

Håper dere fant dette interessant og ble inspirert!

 

 

Hilsen Iris <3

 

LUCIANA
5 tips til deg som ikke vet hva du skal studere!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på