fbpx

Velkommen 2022!

Snapchat-4152843032338

Endelig er året her! Velkommen 2022! La dette bli året hvor vi endelig kan komme så nært tilbake til den normale hverdagen som mulig!

 


De siste tre årene har vært veldig tunge, korona har virkelig satt en stopper for mye sosial kontakt og sammenkomster. Min bachelor i England tok en brå vending april 2020 hvor jeg måtte reise hjem og ble hjemmeværende helt til august 2020. Den perioden jobbet jeg på mitt lokale sykehjem før jeg begynte på mitt nåværende studie, International Management. 2020 var virkelig et vanskelig år for meg, preget av den nye hverdagen korona brakte med seg. Selv om jeg etter beste evne prøvde jeg å tilpasse meg, fant jeg meg rett og slett ikke til rette i den nye hverdagen. Å få kyssesyken gjorde ikke overgangen til 2021 noe bedre, og jeg måtte bruke enorm tid og mye krefter på å komme meg i både psykisk og fysisk form igjen.

Høsten 2021 flyttet jeg til Oslo, noe som er den beste beslutningen jeg kunne tatt. Her stortrives jeg! Jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker på studiet mitt, fått møtt familie jeg har boende i nærheten, fått prøvd ut min skuespillerdrøm i tv-serier, filmer og reklamer, og generelt blitt kjent med byen! I 2022 håper jeg å kunne fortsette med skuespill, utforske mer av naturen, bli kjent med enda flere folk så langt det lar seg gjøre, bare storkose meg i konkurransen om Miss Norway 2022! Dette er et år jeg er optimistisk for, og Joanna Fuchs sier det så pent:

Happy, happy New Year!
We wish you alle the best,
Geeat work to reach your foundest goals,
And when you're done, sweet rest.

We hope for your fulfillment,
Contentment, peace and more,
A brighter, better new year than
You've ever had before.
By Jonna Fuchs.


 

2022 jeg har troen på deg!

 

Og med det ønsker jeg dere alle sammen GODT NYTTÅR! 

 

 

Hilsen Iris<3

Tilbake til hovedstaden❤️
Tusen takk!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på