fbpx

Gratulerer finalister i Miss Norway 2019

finalistene-2019_2 Finalistene i Miss Norway 2019

Vi er stolte og gratulerer ni dyktige finalister til finaleplass i Miss Norway. Finalen går av stabelen fredag 9. august 2019 på Åpen Scene i Oslo.

Konkurransen har vært svært krevende hittil i sesongen som startet allerede i august 2018. I løpet av den tiden har alle finalistene deltatt på misseskolen og fotosesjoner. De har stått på med veldedig arbeid og sponsoroppdrag. Alle har hatt oppslag i media. Det har vært og er en krevende konkurranse der mange har stått på siden sesongstart allerede i august 2018.

Før finaleuttaket har alle finalistene laget egen presentasjonsvideo som det er lenke til i oversikten over finalister, nedenfor.

Veien videre

Vi vet at hver av finalistene takke støtteapparatet, publikum, familien, oppdragsgiver og media for all hjelp. Det blir det behov for nå i de tre månedene fram til finalen da det er fullt kjør med aktiviteter fram til finalen 9. august 2019. Dette med alt fra sponsoroppdrag til veldedig arbeide med blogging og presse. Noe som gir poeng i konkurransen, og som blir slått sammen med SMS-stemmer og dommerpoeng i selve finalen. 

Alle finalister vil delta på beauty-camp i Oslo en søndag i 2. juni med øving til  finaleshowet. Med koreografi og catwalk i høye tynne hæler. Tiden fram til finalen går selvsagt med til å skaffe eventyrlige kjoler og show-antrekk. Følg med på forberedelsene på missnorway.org-bloggen og sosiale medier. 

Billetter til finalen legges ut for salg straks sted er klart.  Finalen planlegges er fredag 9. august.

Publikum kan påvirke hvem som vinner Miss Norway med SMS-avstemning. Hver SMS-stemme blir regnet inn i den endelige poengsummen med aktiviteter i konkurransen og dommerpoeng. 

Send MISSU + stemmenr til 1963 . Pris kr. 20,- per SMS*

Finalister i Miss Norway 2019 

Liste over finalistene i Miss Norway 2019 sortert i alfabetisk rekkefølge på fornavn. 

SMS

Navn

Bosted

Video-presentason

1

Eirin Grinde Tunheim

Solbergelva

Eirins blogg med video

2

Gulsum Tulun

Oslo

Gulsums blogg med video

3

Helene Abildsnes

Kristiansand

Helenes blogg med video

4

Henriette J. Hauge

Oppegård

Henriettes blogg med video

5

Karina R. Okorokova

Stord

Karinas blogg med video

6

Lea Stefine Tryggvason

Snarøya

Lea Stefines blogg med video

7

Nina Silsith Bye

Levanger

Ninas blogg med video

8

Simat Al-Kuhaili

Moss

Simats blogg med video

9

Thea Madelen Jamne

Bergen

Theas blogg med video

*) Det går ikke an å stemme fra utlandet, og det er noen abonnementer som ikke godtar takserte meldinger.


Spørsmål kan rettes til hver enkelt finalist. Kontaktopplysninger for pressen fås av operasjons- og presseansvarlig: Knut Yrvin, tlf: 93479561 / e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Presseoppslag
Den store forskjellen er i dagens samfunn
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på